Dečiji rođendani na bazenu Beograd

Dečiji rođendani na bazenu su sjajan način da se deca zabave, ohlade tokom toplih dana i proslave posebnu priliku.

Od prvog dana rođenja posmatrate svoju decu u njihovom odrastanju i sazrevanju. Učestvujete u njihovim igrama i ispunjavate njihove želje bojeći tako njihovo detinjstvo i pretvarajući ga u najlepšu slikovnicu njihovih snova. Naravno, vaše dete je vase najveće bogatsvo, kao što ste i vi njegovo. Međutim, veoma je teško danas biti roditelj koji ispunjava sve zelje, koliko god u isto vreme to bilo i jako lepo. Svedoci ste da je detinjstvo vašeg deteta mnogo drugačije od vašeg, a i očekivanja, kao i sve druge stvari, isto tako.

Dečiji rođendani

Pozivamo vas da proslavite dečiji rođendan na DayOff bazenu - mestu gde se svi mališani mogu zabaviti, plivati i stvarati nezaboravne uspomene!


Dečiji rođendani na Dayoff bazenu

Dečiji rođendani na bazenu

DayOff vila je idealno mesto da u miru kreirate nezaboravnu zabavu za vaše dete, a ujedno raspolaže sa veoma mnogo drugog prostora, gde vaši gosti, mimo dece, mogu takođe da provedu jedno nezaboravno vreme, ne strahujući i ne razmišljajući o tome gde i kako vaše dete provodi trenutke svoje zabave.

Kontakt

Za savršen dečiji rodjendan na bazenu u Beogradu, nema bolje opcije od našeg DayOff bazena! Naša lokacija je udaljena samo 6 km od centra grada, pružajući vam priliku da uživate u miru i tišini.

Osim bazena, DayOff nudi i zabavne aktivnosti poput pikada, bilijara i stonog tenisa. To će deci omogućiti dodatnu zabavu sa prijateljima i porodicom.

Za roditelje koji prate svoju decu, obezbedili smo poseban parking kako biste se lako parkirali i nadgledali svoje mališane.

Za sve vaše potrebe za povezivanjem i zabavom, pružamo besplatan Wi-Fi pristup i Netflix

Pružite svom detetu nezaboravan rođendan u našem prostoru - oaza udobnosti, zabave i prijateljstva!
Rezervišite na vreme kako biste obezbedili svoj datum i omogućili vašem detetu i njegovim prijateljima nezaboravno iskustvo na dan rođendana.


Bazen DayOff

Bazen

Ležaljka DayOff

Ležaljka

pikado DayOff

Pikado

bilijar DayOff

Bilijar

Stoni tenis DayOff

Stoni tenis

parking DayOff

Parking

wifi DayOff

WiFi

TV Netflix DayOff

Netflix

DayOff vila sa bazenom napravljena s ljubavlju u mirnom delu grada.

064 36 36 686