Vreme postaje toplije. Miris toplih vrelih dana je tu. Jedina stvar bolja od izležavanja u letnjim danima je izležavanje na udobnoj ležaljci pored bazena.

Ukoliko niste rezervisali još ništa ove godine, možete sebi da priuštite opuštajući odmor koji zaslužujete. I to, možda bliže nego što mislite.

Stan na dan sa bazenom Beograd


Imate u ponudi stan na dan sa bazenom. Sada pozovite ljude koji su Vam najvažniji da se pridruže Vašem smeštaju. Stan pored bazena, bilijar, pikado samo su deo ponude za opuštanje sa prijateljima i porodicom tokom letnjih dana.

Šta može biti lepše od prelepog stana sa bazenom u Beogradu?

Stan sa bazenom Beograd

Uživanje u stanu sa bazenom san je mnogih porodica. DayOff Vam nudi dva apartmana za iznajmljivanje sa bazenom nadomak Beograda.

Opuštanje u svežem, čistom bazenu je odličan način da ublažite stres nakon dugog radnog dana ili da pobedite vrućinu tokom vrelih dana. Ukoiko tražite stan na dan za iznajmljivanje u Beogradu, ne tražite dalje od ovog prostranog i prijatnog apartmanskog kompleksa. Bazen je samo jedan od sadržaja koje nudimo našim gostima.

Stan na dan sa bazenom Beograd


Prostran i čist bazen je utočište za celu porodicu.

DayOff stan na dan sa bazenom može postati i za Vas mesto na kome svi žele da se druže, posebno u ovim vrućim letnjim danima!

Kontaktirajte nas.

064 36 36 686
064 36 36 686