Većina ljudi dolazi na bazen posle svojih dnevnih aktivnosti i obaveza, kako bi se opustili i odmorili u ostatku dana. To je jedan od razloga zašto su bazeni u jutarnjim časovima manje posećeni. Iskoristite vaše jutro na pravi način, bez buke i gužve možete se opustiti i potpuno se posvetiti svojim aktivnostima na bazenu.

U jutarnjim časovima temperatura vode obično još uvek ima svoju prirodnu svežinu, posebno ukoliko je noć pre toga bila malo hladnija i svežija. Ovo će pružiti osvežavajući osećaj kada uđete u vodu. Plivanje u svežoj vodi može biti osežavajuće i revitalizirajuće iskustvo koje će vam pružiti energiju za ostatak dana.

Jedan od najvažnijih razloga odlaska na bazen u jutarnjim časovima jeste sunčev izlazak. Pored predivnog prizora koji vam se pruža, vaše telo će takođe imati koristi od izlaganja prirodnoj svetlosti, što će poboljšati vaše raspoloženje i regulisati cirkadijalni ritam.

Dok plivate ili sedite pored bazena, imate priliku da se opustite, pustite misli da slobodno teku i osnažite svoj um. Bez ometanja i smetnji.

Savršeno vreme za odlazak na bazen

064 36 36 686